Profhilo

ŠTA JE PROFHILO?

PROFHILO predstavlja jedinstveni anti-aging tretman. Ono što ga odvaja od drugih tretmana je to što stimuliše regeneraciju i sazrevanje masnog tkiva – glavnog potpornog tkiva koje koži daje čvrstinu i jedrinu. Mnogi tretmani deluju samo na stimulaciju sinteze kolagena, ali jedino Profhilo pored stimulacije regeneriše i masno tkivo.

PROFHILO sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline u obliku gela u injekcionom špricu (64mg/2ml).

profhilo anti-aging tretman

KOME JE PROFHILO NAMENJEN?

profhilo je namenjen muskarcima i zenama koje žele

  • prirodan izgled bez neželjenog voluminizirajućeg efekta koji prave fileri

  • koje su već koristile filere i koje hoće da održe tonus kože

  • koje žele sveobuhvatniju hidrataciju, lifting i poboljšanje mikroreljefa kože

  • potpuni efekat bioremodelovanja pojedinačno ili u kombinaciji sa ostalim anti-aging procedurama

  • prevenciju opuštanja kože

KAKO PROFHILO DELUJE?

PROFHILO deluje trostruko na kožu.

Daje momentalno vidljiv efekat liftinga - neposredno nakon ubrizgavanja filera.

Potom daje produženi i dugotrajni efekat zasnovan na stimulaciji regeneracije kože.

Kao treće i ono što je najbitnije hidrira kožu i daje joj blistav sjaj koji traje do 6 meseci.

Profhilo sadrži potpuno prirodnu hijaluronsku kiselinu stabilizovanu termički, bez dodatka supstance koja hemijski umrežava hijaluron kako bi duže trajao. Proces stabilizovanja hijalurona je neophodan da bi se duže zadržao u koži i odoleo razgradnji od strane enzima koji se u našem telu nalazi i koji razgrađuje hijaluron. Ovaj prirodni hijaluronski gel sa produženim dejstvom, sastoji od velikih i malih molekula hijalurona koji se zahvaljujući nanotehnologiji postepeno oslobađaju u koži.

KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU PROFHILA I HIJALURONSKIH FILERA?

Hijaluronski fileri se koriste za nadoknadu volumena u određenim regijama kao što su npr. jagodice, brada, jawline (vilična regija), usne i nakon njihove aplikacije hijaluronski fileri ostaju na mestu duži vremenski period. Za razliku od njih, Profhilo se nakon aplikovanja ravnomerno raspoređuje u potkožno tkivo gde stimuliše fibroblaste koji produkuju kolagen i elastin, a vezivanjem vode obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju.

KAKO SE PROFHILO APLIKUJE?

Aplikuje se posebnom tehnikom u 5 tačno određenih tacaka na svakoj polovini lica, kao i na odredjenim tackama na vratu, polako se integrise u kozi, stimuliše fibroblaste na lučenje novog veziva, podstiče povećanje masnih ćelija i hidrira kožu.

Ono po čemu je ovaj proizvod jedinstven na tržištu jeste odnavljanje masnih ćelija potkožnog tkiva – adipocita, koji utiču na čvrstinu i jedrinu kože.

KADA SU VIDLJIVI PRVI REZULTATI?

Rezultati su iz dana u dan sve bolji, a prvi rezultati se vide za nekoliko dana kada je potrebno da koža počne intezivnu produkciju kolagena i elastina.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?

Potrebno je uraditi seriju od 2 tretmana. Drugi tretman se radi nakon 28 dana. Profhilo ostaje u koži tokom 28 dana tako da za dugotrajne rezultate tretman je potrebno ponoviti. Tokom dejstva Profhilo tretmana hijaluronska kiselina se postepeno oslobađa, vraća hidrataciju, obnavlja masne ćelije potkožnog tkiva i povećava količinu kolagena.

KOLIKO DUGO TRAJU REZULTAT

Efekat Profhilo tretmana traje 6 meseci, nakon čega se procedura može ponoviti.