MEZOTERAPIJA LICA

Mezoterapija lica je jedinstvena metoda pomoću koje koža u jednom tretmanu može da dobije sve što joj je u tom trenutku potrebno. Ovde znanje dermatologa dolazi do punog izražaja, jer od njega zavisi kakav će mezoterapijski koktel biti primenjen i u kojoj meri će se vaša koža revitalizovati.

Mezoterapija Lica - Tri tretmana po ceni dva - Neka Vaše lice zablista

Čarobni koktel za podmlađivanje Vaše kože. Dr Jasmina Vikalo dermatolog sa više od dvadeset godina iskstva.

SVI POPUSTI

KAKO SE IZVODI MEZOTERAPIJA?

Dermatolog posebnom tehnikom uz pomoć najfinijih iglica aplicira mezoterapijski koktel u središnji sloj kože - derm, u koji ni na koji drugi način ne mogu dopreti suspstance neophodne za održavanje vitalnosti kože.

ŠTA SADRŽI MEZOTERAPIJSKI KOKTEL?

Mezoterapijski koktel u osnovi sadrži vitamine, minerale, amino-kiseline, hijaluron. Koje će aktivne supstance i u kojoj meri biti zastupljene u odredjenom mezo koktelu, zavisi od stanja kože i efekta koji želimo da postignemo. Najbolji antioksidansi su vitamin C, vitamin E i selen. Oni su prva linija odbrane u procesu starenja, zaduženi su za sjaj i blistavost kože i daju se preventivno od 25. godine života kako bi se koža zaštitila od prevremenog starenja.

mezoterapija lica

Oligoelementi dubinski hrane kožu, hijaluronska kiselina je hidrira, vraća joj jedrinu i uklanja sitne bore. Kokteli namenjeni za mladju kožu sadrže značajno manju količinu hijalurona u odnosu na koktele za kožu osoba starijih od 45 godina. Osim starosne dobi i kvaliteta kože, i odredjene životne navike, kao što su pušenje i izlaganje suncu, odredjuju sastav mezoterapijskog koktela.

DA LI JE POTREBNO URADITI HEMIJSKI PILING PRE MEZOLIFTA?

Efekat mezoterapije je višestruko bolji kada se prethodno uraditi blagi hemijski piling, tzv. mezopeel.
Uloga hemijskog pilinga je da se uklone mrtve ćelije površinskog sloja kože, kako bi prodor aktivnih supstanci iz mezo koktela bio sto dublji.

mezolift mezoterapija lica

KOJE SE REGIJE TRETIRAJU MEZOTERAPIJOM LICA?

Osim lica, mezolift daje odlične rezultate za revitalizaciju kože vrata, dekoltea, kao i za podmladjivanje šaka.

KOME JE NAMENJEN TRETMAN?

Preporučuje se kao preventivni tretman za odlaganje starenja kože od 25. godine života, a gornja starosna granica ne postoji jer poboljšava tonus i elastičnost kože.

KADA SE VIDI EFEKAT TRETMANA?

Efekat je momentalno vidljiv. Ovaj tretman se preporučuje i neposredno pred važne dogadjaje - venčanje, godišnjice mature i slično. Nakon tretmana nema nikakvih znakova iritacije kože, čak ni crvenila. Koža postaje jedra, baršunasta, boljeg tonusa, bore su manje primetne, podočnjaci su bledji i ten je svetliji.

KOLIKO JE TRETMANA MEZOTERAPIJE POTREBNO?

Broj i učestalost ponavljanja tretmana su individualni, zavise od statusa kože i od toga da li se tretmani izvode samostalno ili u kombinaciji sa još nekim drugim antiejdžing tretmanima. Za intenzivan i maksimalan efekat vrši se 3 do 4 tretmana jednom nedeljno ili na dve nedelje.