PODMLAĐIVANJE I REOBLIKOVANJA TELA

Gotovo svaka žena se suočava sa problemom celulita i/ili viškom masnih naslaga u pojedinim regijama tela. Na tržištu je prisutna i velika ponuda tretmana za njihovo uklanjanje. Da biste znali koji je tretman najbolji za vas, potrebna vam je stručna osoba koja će vas precizno upoznati sa prednostima i manama svakog tretmana ponaosob.

Od dermatologa u Skin Centru dobićete besplatne konsultacije o izboru tretmana nakon odredjivanja stadijuma celulita, telesnog sastava i indeksa telesne mase. Pored nehirurških tretmana za uklanjanje celulita, masnih naslaga, kao i tretmana za zatezanje opuštene kože, dobićete i savet za higijensko-dijetetski režim.

HIFU FINESSE - ZATEZANJE KOŽE TELA

Hifu finesse je najsavremeniji medicinski aparat na bazi mikrofokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta, za zatezanje opuštene kože tela, koji predstavlja najbolju zamenu za hirurški lifting.

DETALJNIJE

PODMLAĐIVANJE VRATA

Podmlađivanje vrata je jedan od najvećih izazova današnjice čak i u oblasti plastične hirurgije. Preventivna nega kože vrata je od ključnog značaja. Zbog direktne izloženosti štetnim atmosfeskim uticajima, sklona je preranom starenju, koje karakteriše pojava bora, fleka i gubitak elastičnosti.

DETALJNIJE

PODMLAĐIVANJE DEKOLTEA

Oko tridesete godine primećuju se prvi znakovi starenja na koži dekoltea u vidu fleka, proširenih krvnih sudova i crvenila. Koža postaje suva, gruba i beživotna. Moguća je pojava i većih oštećenja u vidu finih linija i bora. Kako bi se sprečila veća oštećenja kože, sa tretmanima nege treba početi na vreme.

DETALJNIJE

PODMLAĐIVANJE ŠAKA

Koža na rukama je tanka, lako gubi svežinu i mladalački izgled i gotovo nepogrešivo odaje godine. Kako bi se sačuvala prirodna hidrolipoidna barijera koja kožu štiti od isušivanja, neophodno je nošenje zaštitnih rukavica pri korištenju deterdženata, nanošenje emolijentnih krema na kožu nakon svakog pranja šaka.

DETALJNIJE

MEZOTERAPIJA TELA

Klasična mezoterapija je medicinska tehnika ubrizgavanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u dublje slojeve kože i potkožno tkivo. Koriste se tanke iglice kojima se u odredjenu regiju ubrizgavaju preparati bazirani na različitim aktivnim sastojcima u formi mezoterapijskog koktela.

DETALJNIJE

INJEKCIONA LIPOLIZA - TOPLJENJE MASNIH NASLAGA

Lipoliza je nehirurška metoda uklanjanja masnih naslaga sa lica i tela i sastoji se u ubrizgavanju lipolitika (phosphatydilcholina) direktno u masno tkivo. Lipoliza se isključivo koristi za reoblikovanje tela.

DETALJNIJE

ALIDYA – ANTICELULITNI TRETMAN

U proseku 90% žena se susreće sa pojavom celulita u nekom periodu života. Celulit se obično javlja na nadkolenicama, bedrima, zadnjici, listovima nogu, stomaku, rukama. Celulit je multifaktorijalna bolest. Pored genetskih, mnogi drugi faktori dovode do njenog razvoja.

DETALJNIJE

INTRALIPOTERAPIJA

INTRALIPOTERAPIJA je metoda ubrizgavanja injekcionog rastvora (AQUALIX) za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga. AQUALIX je naročito efikasan kada se primenjuje u regijama na kojima dijeta i fizička aktivnost nisu dale zadovoljavajuće rezultate.

DETALJNIJE

VENUS FREEZE - NEHIRURŠKO PODMLAĐIVANJE TELA

VENUS FREEZE je inovativni aparat za nehirurško podmladjivanje i reoblikovanje lica i tela, sa patentiranom (MP)2 tehnologijom. (MP) 2 tehnologija je trenutno najveće naučno dostignuće koje kombinuje radiotalase i magnetno polje istovremeno, pri čemu se nadopunjuju i jačaju efekti obe tehnologije.

DETALJNIJE