Hifu Finesse - zatezanje kože tela

Koja je prednost HIFU finesse aparata u odnosu na druge tehnologije?

  • duboko i precizno isporučuje energiju kroz sve slojeve kože, do sloja koji je do sada bio dostupan jedino hirurgu tokom hirurškog liftinga, do same mišićne fascije (SMAS)

  • za razliku od drugih tehnologija površinu koze ostavlja nepovredjenom i u najdubljem SMAS sloju, mišićno–aponeurotskom sloju koji povezuje dublja tkiva, izaziva frakcijske lezije, koje dovode do intenzivnog lifting efekta!

  • poseduje opciju da samo zateže i podiže opuštenu kožu tela, kao i opciju da istovremeno topi masne naslage i zateže kožu.

Hifu finesse - Zategnite stomak istopite masne naslage

Hifu Finese, daje najbolje rezultate za uklanjanje viška masnih naslaga u predelu struka.

36.000,00 RSD

SVI POPUSTI

Na kom principu hifu finesse aparat deluje?

Tehnologija ultrazvuka visokog intenziteta (Hifu) je poznata i koristi se u različitim oblastima od kozmetičkih do medicinskih. Hifu Finesse je registrovan kao medicinsko sredstvo izuzetno jake energije i sa njim moze raditi samo doktor koji je edukovan za rad sa njima, i zato se od drugih nemedicinskih uredjaja razlikuje po snazi, dubini prodiranja , a time i rezultatima koje postize

hifu finesse zatezanje koze tela

Operater ima mogućnost prilagodjavanja tretmana izborom nastavka, podešavajući snagu i način ultrazvučne emisije prema karakteristikama pacijenta, delu tela i zeljenom rezultatu.

Ko su idealni kandidati za tretman tela hifu finesse aparatom?

Idealan je za žene i muškarce srednjih godina sa znakovima padanja i opuštanja kože lica, poput naglašenih marionetskih i nazolabijalnih brazdi, i zato izuzetne rezultate daje u konturisanju linije donje vilice, tyv.jawline contouring, jer istovremeno zateže opuštenu kožu i topi ,,masne jastučiće’’.

Koji je protokol kod tretmana tela hifu finesse aparatom?

Posebna priprema za tretman nije potrebna.

Potrebno je da pacijent naglasi ukoliko ima metalni implant radi posebne zaštite.

Procedura podrazumeva samo jedan tretman godišnje, a za zone koje su kritične ili već dosta opuštene može da se uradi ‘’touch up’’ za tri ili 6 meseci.

Odlične rezultate daje u podmlađivanju delova tela poput nadlaktica, kao i za zatezanje kože stomaka, glutealne regije, butina, a posebno zone oko kolena.

Zone tela koje se mogu tretirati:

  • nadlaktice

  • stomak

  • zona oko kolena

  • unutrašnja strana butina, i ispod glutealne zone

Osim zatezanja kože i topljenja masnih naslaga koje su još indikacije za primenu aparata hifu FINESSE?

Medicinski aparat Hifu Finesse pokazao se izuzetno efikasnim u lečenju hiperhidroze i osmiodroze, može da leči endokrine žlezde odgovorne za pojačano znojenje kao i apokrine žlezde odgovorne za loš miris.

Brzo je i bezbolno lečenje za razliku od upotrebe Botoxa-neurotoksina bez nuspojava, a postiže trenutno poboljšanje sa trajnim rezultatima!

Da li je procedura izvođenja tretmana bolna?

Tretman je potpuno bezbolan, jer aparat poseduje dupli sistem hlađenja, tako da nije potrebna ni lokalna anestezija u vidu kreme.

OSTALI BENEFITI HIFU FINESSE APARATA:

  • bez perioda oporavka

  • odmah se vraćate svojim dnevnim aktivnostima