PODMLAĐIVANJE VRATA

podmlađivanje vrata

Podmlađivanje vrata je jedan od najvećih izazova današnjice čak i u oblasti plastične hirurgije. Preventivna nega kože vrata je od ključnog značaja. Suprotno tome, veoma često je upravo ta regija zanemarena i nedovoljno negovana. Zbog direktne izloženosti štetnim atmosfeskim uticajima, sklona je preranom starenju, koje karakteriše pojava bora, fleka i gubitak elastičnosti.

Pre nego što se pojave prvi pokazatelji starenja na koži vrata, treba sprovoditi redovnu kućnu negu u vidu hidratacije i fotoperotekcije. Koža vrata je izuzetno tanka i lako gubi vlagu i elastičnost. Zbog toga treba na vreme krenuti sa regenerativnim tretmanima kao čto su: hemijski piling i mezolift.

PREPORUČENI ANTI-AGING TRETMANI:

  • HEMIJSKIM PILINGOM se uklanjanju mrtve ćelije površinskog sloja kože i podstiče regeneracija ćelija, poboljšava tekstura i kvalitet kože.

  • HIJALURONSKA KISELINA uspostavlja ravnotežu vlage u koži i stvara idealne uslove za obnovu ćelija. Pored toga, služi i za popunjavanje bora.

  • BOTOKSOM se uspešno eliminišu i vertikalne i horizontalne bore, dolazi do relaksacije platizme, mišića koji se prostire duž prednje strane vrata.

  • MEZONITI se koriste preventivno, kao i za zatezanje opuštene kože.

  • INJEKCIONA LIPOLIZA se primenjuje za topljenje masti i eliminaciju podvaljka.

  • VENUS FREEZE je najsavremeniji aparat za nehirurški lifting i zatezanje opuštene kože vrata. Predstavlja inovativnu tehnologiju jer kombinuje radiotalase i pulsno magnetno polje.