PODMLAĐIVANJE DEKOLTEA

podmlađivanje dekoltea

Dekolte je, za većinu žena, jedan od važnijih simbola ženstvenosti. Zbog svoje izloženosti suncu i štetnom uticaju UV zraka, koža dekoltea zahteva, pored redovne hidratacije, i pojačanu zaštitu od UV zračenja, kao i izbegavanje solarijuma.

Oko tridesete godine primećuju se prvi znakovi starenja na koži dekoltea u vidu fleka, proširenih krvnih sudova i crvenila. Koža postaje suva, gruba i beživotna. Moguća je pojava i većih oštećenja u vidu finih linija i bora. Kako bi se sprečila veća oštećenja kože, sa tretmanima nege treba početi na vreme. Pored toga, važna je i odgovarajuća kombinacija tretmana, koja će određenom tipu kože dati najbolje rezultate.

PREPORUČENI ANTI-AGING TRETMANI:

  • HEMIJSKI PILING I MEZOTERAPIJA održavaju glatku i nežnu teksturu kože dekoltea, prosvetljuju i vraćaju koži sjaj, jedrinu i blistavost.

  • HIJALURONSKI FILERI za popunjavanje finih linija i bora.

  • MEZONITI podstiču stvaranje novog kolagena koji se proizvodi oko plasirane niti i opuštenoj koži vraćaju tonus i zategnutost. Mezoniti su biorazradiva vlakna koja se nakon šest do osam meseci od tretmana resorbuju, a efekti su vidljivi i do nekoliko godina.

  • DERMAROLEROM se aktiviraju mehanizmi za regeneraciju i podmlađivanje kože. Oslobađaju se faktori rasta ćelija i stimuliše proizvodnja kolagena, zbog čega se tretman dermarolerom naziva još i kolagen indukciona terapija.

  • VENUS FREEZE je najsavremeniji aparat za nehirurški lifting i zatezanje kože. Rezultat je revitalizovana, sjajna, glatka i zategnuta koža dekoltea.