Hifu Finesse - zatezanje kože lica

Koja je prednost HIFU finesse aparata u odnosu na druge tehnologije?

 • duboko i precizno isporučuje energiju kroz sve slojeve kože, do sloja koji je do sada bio dostupan jedino hirurgu tokom hirurškog liftinga, do same mišićne fascije (SMAS)

 • za razliku od drugih tehnologija površinu kože ostavlja nepovređenom i u najdubljem SMAS sloju, mišićno–aponeurotskom sloju koji povezuje dublja tkiva, izaziva frakcijske lezije, koje dovode do intenzivnog lifting efekta!

 • poseduje opciju da samo zateže i podiže opuštenu kožu lica, vrata, kao i opciju da istovremeno topi masne naslage i zateže kožu.

hifu finesse zatezanje koze lica

Na kom principu hifu finesse aparat deluje?

Tehnologija ultrazvuka visokog intenziteta (Hifu) je poznata i koristi se u različitim oblastima od kozmetičkih do medicinskih. Hifu Finesse je registrovan kao medicinsko sredstvo izuzetno jake energije i sa njim može raditi samo doktor koji je edukovan za rad. Razlikuje se od drugih nemedicinskih uredjaja po snazi, dubini prodiranja, a time i rezultatima koje postiže.

Operater ima mogućnost prilagođavanja tretmana izborom nastavka, podešavajući snagu i način ultrazvučne emisije prema karakteristikama pacijenta, delu tela i zeljenom rezultatu.

Ko su idealni kandidati za tretman lica hifu finesse aparatom?

Idealan je za žene i muškarce srednjih godina sa znakovima padanja i opuštanja kože lica, poput naglašenih marionetskih i nazolabijalnih brazdi, i zato izuzetne rezultate daje u konturisanju linije donje vilice, tyv.jawline contouring, jer istovremeno zateže opuštenu kožu i topi ,,masne jastučiće’’.

Nakon tretmana hifu finesse aparatom šminkanje je odmah dozvoljeno.

Koji je protokol kod tretmana lica hifu finesse aparatom?

Posebna priprema za tretman nije potrebna.

Potrebno je da prođe 4 meseca od botoksa, mezoniti i mesec dana nakon ubrizgavanja filera.

Potrebno je da pacijent naglasi ukoliko ima metalni implant radi posebne zaštite.

Procedura podrazumeva samo jedan tretman godišnje, a za zone koje su kritične ili već dosta opuštene može da se uradi ‘’touch up’’ za tri ili 6 meseci.

Odlične rezultate daje u podmlađivanju delova tela koje je teško tretirati filerima – poput vrata, dekoltea.

Zone lica koje se mogu tretirati:

 • čelo

 • zigomatična regija

 • donji deo lica

 • vrat

 • dekolte

 • podbradak

Osim zatezanja kože i topljenja masnih naslaga koje su jos indikacije za primenu aparata HIFU FINESSE?

Medicinski aparat Hifu Finesse pokazao se izuzetno efikasnim u lečenju hiperhidroze i osmiodroze; može da leči endokrine žlezde odgovorne za pojačano znojenje kao i apokrine žlezde odgovorne za loš miris.

Brzo je i bezbolno lečenje za razliku od upotrebe Botoksa-neurotoksina bez nuspojava, a postiže trenutno poboljšanje sa trajnim rezultatima!

Da li je procedura izvođenja tretmana bolna?

Tretman je potpuno bezbolan, jer aparat poseduje dupli sistem hladjenja, tako da nije potrebna ni lokalna anestezija u vidu kreme.

OSTALI BENEFITI HIFU FINESSE APARATA:

 • bez perioda oporavka

 • odmah se vraćate svojim dnevnim aktivnostima