O NAMA

Skin Centar je centar za estetsku dermatologiju, osnovan sa namerom da celovitim pristupom i inovativnim metodama nehirurškog podmlađivanja osvesti i neguje vaše zdravlje i lepotu. Skin Centar se usavršava u skladu sa najnovijim saznanjima iz antiejdžing medicine i svakodnevno raste zajedno sa vama. Osnivač Skin Centra je dr Jasmina Vikalo, specijalista dermatovenerologije.

NAŠA NAČELA

Dermatolog koji se bavi nehirurškim podmlađivanjem je, pre svega, lekar i ima moralnu obavezu da ne narušava zdravlje i prirodan izgled pacijenta. U tu svrhu, pridržavamo se principa, manje je više (Less is more), kako bi izbegli preterivanja u primeni hijaluronskih filera.

Vašu sigurnost i dobrobit stavljamo iznad svega i zato se pridržavamo visokih medicinsko estetskih standarda i upotrebljavamo iskljušivo klinički dokazane, kvalitetne proizvode.

Pratimo najsavremeniju tehnologiju i koristimo aparate sa FDA i CE sertifikatima, koji garantuju vašu bezbednost.

Kontinuirano se usavršavamo u zemlji i inostranstvu, kako bismo primenili najnovija saznanja iz estetske medicine.

Pažljivim i predanim slušanjem pokušavamo da otkrijemo koje su vaše istinske potrebe i predlažemo vam tretmane koji su maksimalno efikasni za vas. Ujedno vas informišemo o prednostima i manama svakog tretmana ponaosob, kako biste stekli pravi uvid i realna očekivanja

Ljubav i znanje moraju da idu zajedno, a uzajamno poverenje i poštovanje su preduslov za uspeh.

MOJA VIZIJA

U osnovi antiaging procedura je podsticanje prirodnih regenerarativnih procesa tako da rad na poboljšanju izgleda kože uključuje i unapređenje njenih fizioloških funkcija, što govori o neraskidivoj vezi između zdravlja i lepote. Moj lični stav, dermatologa koji se bavi anti-agingom, je da negovanjem kože izražavamo ljubav i poštovanje prema sebi, a krajnji cilj je ne samo da izgledamo lepo, već i da budemo odgovorniji prema sebi, a samim tim i bolji.

Koža kao materijalna granica je naša spoljašnja stvarnost i ogledalo zbivanja unutar organizma. Lepota je sklad između spoljašnje i unutrašnje lepote i odakle god da krenemo sa radom na sebi, stići ćemo. Od spolja ka unutra, i obrnuto. Zato negu kože doživljavam kao negu celokupnog našeg bića.

Dr Jasmina Vikalo, specijalista dermatovenerologije

Dr Jasmina Vikalo, specijalista dermatovenerologije

Dr Jasmina Vikalo završila je Medicinski fakultet u Beogradu, a specijalizaciju iz dermatovenerologije na Vojnomedicinskoj akademiji. Ima dvadesetogodišnje iskustvo u oblasti dermatologije, a interesovanje za antiejdžing metode pronalazi u holističkom pristupu pacijentu.

Deset godina je radila kao dermatolog u prvom srpskom Anti Aging Centru u Zemunu. Od 2015. godine radi u vlastitom “Skin Centru” za estetsku dermatologiju u Beogradu. Kontinuirano prati najsavremenije tehnologije za nehirurško podmlađivanje i stručno se usavršava u zemlji i u inostranstvu.

Poseduje licence svetski priznatih udruženja za mezoterapiju, lipolizu, biostimulaciju kože faktorima rasta, podmlađivanje vlastitiom krvnom plazmom - PRP, dermatološke hemijske pilinge, primenu hijaluronskih dermalnih filera i botulinskog toksina za korekciju mimičnih bora i hiperhidroze, mezoniti, dermoskopiju, izvođenje kriohirurških procedura i radiotalasno uklanjanje izraslina na koži.